iHerb

Mikä ihmeen iHerb? iHerb on amerikkalainen lisäravinteiden, vitamiinien ja superfoodien nettikauppa, joka on toiminut jo ainakin 14 vuoden ajan ja josta voi helposti ja luotettavasti tilata vitamiineja itselleen Suomeen. Tuotteet eivät ole samoja, joita meillä myydään, mutta täysin vastaavanlaisia. Itse ajattelin sen niin, että täytyyhän ihmisten muuallakin maailmassa saada välillä vitamiineja purkista kuin vain meidän suomalaisten ja jos asuisin esim. Amerikassa, söisin näitä joka tapauksessa itsekin :)

iHebistä tilaaminen ei ole vaikeaa, ja hinnat ovat parhaimmillaan vain 1/3 – 1/4 hinnoista täällä. Dollarin edullinen kurssi (1 eurolla saa 1,33 dollaria 29.11.2011) vielä edesauttaa tätä.
Tämän hetkisen kurssin voit tarkistaa täältä

Ensimmäistä kertaa tilaava saa 5 dollarin alennuksen tilauksestaan koodilla UTI175!

Ensimmäisen tilauksesi jälkeen saat itsekin vastaavanlaisen koodin, jota voit jakaa ystävillesi ja tuttavillesi. Idea koodissa on, että sen jakaja voi saada alennusta jos joku käyttää sitä. (Näin iHerb säästää mainoskuluissa, väittävät. Aika nerokasta ;) )

En ole mikään haka näissä tulliasioissa, mutta sen osaan sanoa, että EU:n ulkopuolelta voi tilata ilman lisäveroja tai tullia vain tietyn summan alta, joka on tällä hetkellä 57 dollaria eli 43 euroa. (Kts. tullilaskuri) Siihen täytyy sisältyä kaikki tilauksen kulut, eli tuotteet ja postikulut. Mutta iHerbistä tilatessa se ei ole suuri ongelma :) Ja tilauksia voi jakaa kahteen osaan, jos summa meinaa muuten ylittyä. Postimaksu lentoteitse on käsittämättömän edullinen 4 dollaria (3 euroa), jos paketti painaa alle 1,8kg ja tilauksen arvo on yli 40 dollaria. (Tässäkin on välillä tarjouksia!) Keskimääräinen toimitusaika on Suomeen 8 päivää, mutta se voi vaihdella sivujen mukaan 7-28 päivään. Itse olen saanut toimitukset jopa 4 päivässä! (Lue lisää iHerbin sivuilta kohdasta International)

Muista, että EU:n ulkopuolelta ei saa tilata lainkaan Suomessa lääkkeiksi luokiteltavia valmisteita. Tarkista tämä ennen kuin tilaat tuotteita.

Sivuja voit tutkia tästä: iHerb
Ja nyt uutuutena iHerbissä käyttäjän omilta sivuilta: iHerb-sivuni
Tavallisimpia kilpirauhasen vajaatoimintaan liittyviä valmisteita löytyy ainakin seuraavista kategorioista (valikosta Supplements):

Amino acids (L-tyrosine)…L-tyrosiini *)
B Vitamins (mm. B12)…….B-vitamiinivalmisteita
Coconut oil……………………..Kookosöljy
Coenzyme Q10………………Ubikinoni
D Vitamins…………………….D-vitamiini, tosi vahvojakin *)
Fish oils………………………..Kalaöljyt
Minerals………………………..Hivenaineita seleeni *), sinkki *), kromi, magnesium *) kalsium
Probiotics……………………..Maitohappobakteerit
Ubiquinol………………………Ubikinonin tehokkain muoto

Varsinkin hivenaineet ja L-tyrosiini ovat tulleet edullisiksi, itselläni on kokemusta tähdellä ( * ) merkityistä valmisteista iHerbistä ja voin sanoa olleeni todella tyytyväinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>