Taustaa

Tarvetta omille sivuille tuli kun kaipasin itse kilpirauhasen vajaatoiminnan hoidosta kokemusperäistä tietoa. Jaan sen tiedon ja kokemuksen mikä minulle tästä on ehtinyt kertyä. Se, alkaako kilpirauhaskokemuksen karttuminen vuodesta 1990 vai vuodesta 2011 on “makuasia”. Masennuin 1990 ja itse uskon että kilpirauhasperäiseen masennukseen, mutta sain tietää mitä sairastan vasta 2011.

Kuinka tämä on edes mahdollista? Sitä ihmettelen itsekin. Masennuksen alkuvaiheen oireita oli kiinnostuksen yhtäkkinen lopahtaminen tulevaisuutta kohtaan, vetäytyminen ihmisten parista, arkuus ihmisten seurassa, mielihyvän ja ilon tuntemisen mahdottomuus. Olin silloin 18-vuotias, vaiheessa jossa ihmisen olisi ponnisteltava itselleen ammatti ja muukin suunta elämälleen.

Sivusto on aika alussa vielä ja sen pitäjä on osaamaton mutta innokas ihminen, joka vasta opettelee bloginpitoa tietokonemaailmassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>